A mințit că a fost jefuit de 150 de lei și a primit o amendă de 1.000 de lei

A pierdut banii și a reclamat că a fost jefuit
A mințit că a fost jefuit de 150 de lei și a primit o amendă de 1.000 de lei

Un bărbat a sunat vineri la 112 și a reclamat că a fost jefuit în timp ce a fost luat la ocazie. Mai mult, acesta a spus că a fost deposedat prin violență de suma respectivă. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat cu totul altceva.

„În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul că a fost deposedat prin violenţă de o sumă de bani, de către un bărbat care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Ambii bărbaţi au fost sancţionaţi, cel care a reclamat fiind amendat cu suma de 1.000 de lei, iar şoferul care l-a luat la ocazie pentru transport ilegal de persoane.

„Conducătorul auto care efectua transport de persoane ilegal a fost sancţionat contravenţional şi faţă de acesta a fost dispusă măsura complementară a reţinerii certificatului şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare. Bărbatul care a alarmat fals la 112 a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1.000 lei”, a anunţat IPJ Dâmboviţa.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ