A fost colaborator al Securității? Toader a publicat dovada!

Adeverința de la CNSAS
Adeverința de la CNSAS

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a publicat, duminică seară, pe Facebook, răspunsul primit de la Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) din martie 2019, care arată că nu există informaţii care să ateste calitatea de lucrător al Securităţii în ceea ce-l priveşte.

„Înțelegând faptul că se solicită verificarea mea de către CNSAS, postez recenta comunicare, din 26 martie 2019, în urma ultimei verificări, probabil cea de a patra ”, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook, fără să precizeze dacă va șterge postarea.

Săgeți pe Facebook

Sămbătă seara, Toader a fost foarte activ pe Facebook și s-a exprimat pe marginea adoptării Codurilor penale: „O simplă precizare! În lipsa urgenţei, nu poate fi adoptată o Ordonanţă de Urgenţă!“. Apoi, a șters postarea.

Ministrul Justiţiei a precizat că se referă la cerinţa generală de adoptare a unei ordonanţe de urgenţă.

moțiune la adresa lui Tudorel Toader

Reamintim că liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Călăraşi, că guvernul trebuie să înceteze cu „această discuţie la nesfârşit” pe tema ordonanţelor de urgenţă referitoare la Codurile penale, iar Parlamentul trebuie să finalizeze procedura începută în acest sens, adăugând că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să înţeleagă că “nu mai poate continua aşa”.

Iohannis e disperat Liviu Dragnea la spital Dragnea vrea din nou aprozare Liviu Dragnea în Ialomiţa Guvern nou cu premier vechi

„În ceea ce priveşte ordonanţa, eu vă spun sincer că în ziua de miercuri m-am amuzat: vedeam, aşa, un fel de teatru cam ieftin. Îi vedeam pe unii de la Bruxelles care ţipau şi care urlau şi care ameninţau. Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa, trebuie să înceteze cu această atitudine. Mulţi colegi îmi spun că, de fapt, toată intenţia dumnealui a fost din ianuarie să ridice aceste subiecte în dezbatere şi ca să discutăm trei luni de zile nu de ce avem de făcut în România reală – nu în România imaginară – şi a tot anunţat că va da nişte ordonanţe de urgenţă care, de fapt, nu s-au dat şi despre care nu are intenţia să le dea vreodată”, a declarat Dragnea la Călăraşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

*