Încă o fată din Caracal a dispărut

O fată în vârstă de 13 ani din Caracal, beneficiară a măsurii de protecţie socială la un centru de zi din Slatina, este căutată duminică de poliţişti, după ce a părăsit centrul fără acordul personalului şi nu s-a mai întors.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, este pentru prima dată când minora a părăsit centrul fără a reveni.

„La data de 23 noiembrie, ora 20,15, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului Olt au sesizat faptul că Zamfir Florentina, de 13 ani, beneficiară a măsurii de protecţie socială la Centrul de zi pentru minori din municipiul Slatina, a părăsit centrul fără acordul personalului, iar până în prezent nu s-a întors. Semnalmente: înălţime 1,50-1,55 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării purta un pulover albastru, blugi albaştri peste care avea o rochie galbenă cu verde, iar în picioare purta tenişi negri”, se precizează într-un comunicat IPJ Olt.

Persoanele care pot oferi informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze la numărul 112.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.