Probleme în funizarea apei la Galați

Mii de gălățeni au rămas fără apă din cauza unei lucrări la rețeaua de distribuție din orașul Galați. Aproape o sută de imobile din centrul orașului au fost deconectate temporar de la rețeaua urbana.

Mii de gălățeni din zona centrală a orașului au rămas luni fără apă rece la robinet. Restricția este în vigoare timp de 16 ore, în intervalul orar 8.00-24.00. Sunt afectați consumatorii casnici de la
aproape 50 de blocuri, dar și zeci de imobile în care își desfășoară activitatea instituțiile și agenții economici din zonă, inclusiv mai multe hoteluri, bănci și magazine.

Potrivit unui comunicat de presă al societății care furnizează apă în Galați, au loc lucrări ample pentru execuția cărora a fost nevoie de sistarea apei. În consecință, luni între orele 8.00–24.00 se întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona centrală a orașului.

În perioada în care se desfășoară lucrarea, locuitorii din blocurile afectate pot solicita, în cazul unor urgențe, cisterna cu apă a societății edilitare.

În zona centrală a orașului au loc mai multe lucrări edilitare care anul acesta au provocat mai multe restricții în furnizarea apei potabile

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.