Iohannis: PSD rămâne un adversar puternic cu care trebuie să ne luptăm

Preşedintele Klaus Iohannis, a declarat, la Adunarea Regională a PNL Centru, care a avut loc la Braşov, că PSD rămâne un adversar puternic cu care trebuie să se lupte şi ar fi cea mai mare greşeală ca social-democraţii să fie subestimaţi. Iohannis susţine că oamenii vor soluţii de la PNL şi a precizat că vrea un guvern instalat cât mai rapid. Şeful statului afirmă că este adeptul alegerilor anticipate, dar acestea sunt aproape imposibil de realizat.

Klaus Iohannis participă, vineri, la Adunarea Regională a PNL Centru şi le-a vorbit liberalilor despre perioada grea care urmează.

”Iohannis va intra în campanie împotriva PSD. Să nu faceţi greşeala să credeţi că acum toate problemele sunt rezlvate şi ne culcăm. Ar fi cea mai mare greşeală: PSD rămâne un adversar puternic cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de buna credinţă. PSD este puternic înşurubat în instituţiile statului, consilii judeţene, primării, consilii locale. Nu subapreciaţi acest adversar”, a spus şeful statului.

Acesta susţine că românii aşteaptă de la liberali soluţii pentru perioada următoare.

”Românii aşteaptă de la noi soluţii pentru o guvernare eficientă, pentru o guvernare care să vină pentru România şi pentru români. Asta trebuie să livraţi, voi împreună cu mine. Aşa vom face”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele a spus că PNL trebuie să se pregătească foarte bine şi pentru alegerile locale şi parlamentare, ”care pot avea loc la termen su mai repede”.

”Personal, sunt adeptul alegerilor anticipate, dar trebuie să fim foarte realişti şi să nu trezim nişte aşteptări care nu pot fi satisfăcute. Constituţia României nu favorzează alegerile anticipate, sunt aproape imposibil de realizat”, a mai afirmat şeful statului.

Acesta a mai precizat că vrea un guvern PNL sau în jurul PNL care să fie instalat cât mai repede.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.