Ștefan Florescu: Mii de bătrâni și persoane cu venituri reduse au primit pachete cu alimente de bază

Florescu-Stefan-8Mii de bătrâni și persoane cu venituri reduse au primit, în preajma Anului Nou pachete cu alimente de bază, în cadrul unei acţiuni umanitare organizate de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, condusă de Ştefan Florescu.

Cele 2.000 de pachete alimentare au ajuns la persoanele fără venituri din sectorul 6, la persoanele vârstnice fără posibilităţi materiale dar şi la alte familii nevoiaşe. În pachetele alimentare, oamenii au găsit zahăr, făină, mălai, ulei, orez şi alte produse alimentare necesare preparării mesei de Anul Nou. „Consider că oamenii trebuie ajutaţi atunci când se află în nevoie şi, tocmai de aceea, campaniile umanitare derulate de fundaţie în tot acest an şi-au atins de fiecare dată scopul. O mână întinsă celor aflaţi în nevoie aduce după sine un noian de mulţumire şi satisfacţie şi încurajarea că trebuie să mergem mai departe”, a declarat Ştefan Florescu.

În urmă cu o săptămână, sute de copii din Sectorul 6 s-au bucurat, de asemenea, de darurile oferite de Fundaţia “Din Suflet, Pentru Suflet” în cadrul unei alte acţiuni umanitare “Dăruim din suflet, de Crăciun“. Florescu-Stefan-1

„Mă bucur să văd că toată activitatea noastră a fost răsplătită cu sute de zâmbete de copii. Sunt recunoscător, de asemenea, tuturor celor care s-au implicat în cadrul acestei campanii şi ne-au ajutat pentru a-i face fericiţi pe micuţii noştri”, declara, pe 23 decembrie, Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet” care a precizat că, în cadrul campaniei umanitare „Dăruim din Suflet de Crăciun” s-au implicat aproape 1.000 de bucureşteni au donat pentru copiii din familiile defavorizate din Sectorul 6 jucării, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte.

În ultima zi din an: Alimente și îmbrăcăminte în cartierul Giulești-Sârbi

1913793_945492115516071_822740534327477883_nÎn Ajun de An Nou, continuăm  Dăruim Din Suflet, Pentru Suflet! Suntem în cartierul GiuleştiSârbiîn Parohia Bisericii cu Hramul Sfântul Ilie. Cu sprijinul preotului paroh, care ne-a vorbit despre enoriaşii care se confruntă cu situaţii materiale deosebite, reuşim şi astăzi  aducem o bucurie înfamiliile acestora! Din Suflet, Pentru Suflet, oferim pachete cu alimente necesare preparării mesei tradiţionale de An Nou, a postat Ștefan Florescu pe pagina sa de facebook.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.