Campanie umanitară: „Dăruim din suflet de Crăciun”

florescu_73738500Aproape 500 de bucureșteni au donat jucării și rechizite, în prima săptămână a campaniei „Dăruim din suflet de Crăciun”, demarată de Fundația „Din Suflet, Pentru Suflet” condusă de Ștefan Florescu. Campania umanitară își propune să ajute familiile nevoiașe din Sectorul 6 care nu au posibilitatea de a cumpăra cadouri celor mici de sărbători, porivit b365.ro.

„Este al zecelea an consecutiv în care inițiem acest demers umanitar, iar oameni cu suflet bun din Sectorul 6 și din toată Capitala ne sprijină. Mă bucur să văd că au răspuns apelului lansat din suflet pentru suflet și că aproape 500 de persoane au donat deja jucării, haine și rechizite școlare la corturile special amplasate în acest sens. Și copiii mai necăjiți trebuie să se bucure, ca toți ceilalți de vârsta lor, de magia sărbătorilor de iarnă”, a declarat Ștefan Florescu, președintele Fundației „Din Suflet, Pentru Suflet”.

Campania umanitară, iniţiată de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet”, se va desfăşura până în Ajunul Crăciunului.

În toată această perioadă, se vor strânge jucării, dar şi rechizite şcolare care vor fi ulterior donate copiilor care provin din familii defavorizate din Sectorul 6, a anuţat Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei.

Persoanele care doresc să îi ajute pe copiii nevoiaşi din Sectorul 6 în preajma sărbătorilor pot face donaţii la corturile special amplasate de Fundaţia „Din Suflet, Pentru Suflet” în 10 locaţii, respectiv Bdul Constructorilor – intersecţie Calea Crângaşi, Piaţa Crângaşi, b-dul Ghencea – intersecţie cu strada Vlădeasa, str. Drumul Taberei – intersecţie cu strada Braşov, str. Drumul Taberei vis a vis de Billa, b-dul Iuliu Maniu – Piaţa Veteranilor, b-dul Iuliu Maniu – Piaţa Gorjului, b-dul Iuliu Maniu – la intrarea în Parcul Păcii, b-dul Timişoara – intersecţie cu str. Braşov.

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. Sincere felicitari pentru astfel de initiative , te cunosc personal si am vazut ca esti un om cu suflet bun , oricine a avut nevoie de ajutorul tau , mereu ai ajutat degeaba incearca gurile rele sa manance „rahat” , Pe principiul „Nu judeca o carte dupa coperta ” !

  2. Bravo Stefan , asa ar trebuii sa fim mereu , sa ne gandim si la cei din jurul nostru , nu doar la noi , esti un exemplu pozitiv pentru ce inseamna umanitate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.