12 străini au fugit dintr-un centru de carantină. Sunt căutați cu câini polițiști

sursa foto: Politia Romana
sursa foto: Politia Romana

Este alertă la Timișoara, după ce 12 persoane au fugit dintr-un centru de carantină. Este vorba de cetățeni străini din Turcia, Libia, Maroc şi Algeria. Zeci de poliţişti şi jandarmi îi caută pe fugari prin pădure, cu ajutorul câinilor special dresați.

Dispariția celor 12 străini din centrul de carantină pentru coronavirus de la Padurea Verde fost descoperită joi. Ei au fugit printr-o spărtură în gardul care imprejmuiește zona de carantinare formată din containere.

Fugarii sunt din Turcia, Libia, Maroc si Algeria. 10 dintre ei au intrat marți în carantină, iar ceilalți trebuiau să încheie perioada de izolare săptămâna viitoare.

sursa foto: Opinia Timisoarei

Potrivit Opinia Timișoarei, este posibil ca fugarii să se fi folosit de o diversiune, deoarece în cursul zilei au semnalat că s-ar fi spart o țeavă de apă și au cerut ajutor pentru reparașii. La scurt timp, au dispărut. Polițiștii iau în calcul calcul și varianta ca aceștia să fi fost ajutați să scape cu o mașină.

Cand vor fi prinși, celor 12 li se vor întocmi dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor și se vor întoarce în carantină.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here