UPDATE Gabriela Firea a trimis corpul de control la Administrația Cimitirelor. Destructurarea structurilor de tip mafiot. Punctul de vedere ACCU

Administrația Cimitirelor
Gabriela Firea a trimis corpul de control să cerceteze activitatea lui Emil Iana, directorul care a pus șef la Achiziții un individ judecat pentru corupție și care a avizat detașări pentru persoane aflate în Pușcărie

Primarul general, Gabriela Firea a dispus un control la Administrația Cimitirelor după dezvăluirile făcute de Cetățeanul.net.

Corpul de Control al Primarului general al Capitalei verifică activitatea desfășurată de Administrația Cimitirelor după ce cetățeanul.net a semnalat grave nereguli chiar la vârful ierarhiei din Administrație.

UPDATE: Administrația Cimitirelor ne-a trimis un punct de vedere pe care îl puteți citi mai jos

A pus șef la Achiziții un cetățean judecat pentru corupție!

Din luna februarie 2016, șeful serviciului „Achiziții” de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU) este Alin Florescu. El va fi judecat luna aceasta, pe 16 septembrie, pentru fapte de corupție în domeniul … achizițiilor publice!

Administrația Cimitirelor
Dacă Alin Florescu își riscă libertatea (vezi mai sus), nu știm ceîl motivează pe șeful Administrației Cimitirelor să-l „țină” pe Florescu șef la „achiziții”. Poate află Corpul de Control al Gabrielei Firea

Procurorii au consemnat că în perioada septembrie — noiembrie 2012, juristul Alin Florescu și directorul Administrației Piețelor Sector 3 au încălcat dispozițiile legale privind achizițiile publice, în scopul favorizării mai multor societăți comerciale, cărora le-au atribuit direct mai multe contracte. Apoi, deși lucrările nu au fost finalizate ori bunurile nu au fost livrate, Alin Florescu și Rona au întocmit, conform înțelegerii cu reprezentanții societăților respective, procese-verbale de recepție a lucrărilor, atestând în fals că acestea au fost efectuate și finalizate, iar pe baza acestor procese-verbale s-a întocmit documentația de efectuare a plăților și s-au efectuat aceste plăți către firmele contractante.

Deși judecătorii i-au pus în vedere „să nu exercite activitatea în exercitarea căreia a săvârșit faptele pentru care a fost arestat”, Alin Florescu a fost detașat la Administrația Cimitirelor, cu aprobarea „șefului” ACCU Emil Iana.

Directorul Iana a aprobat detașări ale subalternilor aflați în … Pușcărie

Administrația Cimitirelor
Emil Iana a aprobat prelungirea detașărilor chiar și pentru pușcăriași

Același Emil Iana, directorul cimitirelor din București, a aprobat detașarea unui angajat aflat în … pușcărie. Pe 18 mai 2015, Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Petre Gîngea, angajat la Administrația Cimitirelor, la un an și două luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia i-a fost anulat permisul de conducere. Deși din momentul în care a intrat în pușcărie, contractul de muncă al lui Gîngea la Administrația Cimitirelor trebuia să înceteze de drept, onducerea Administrației Cimitirelor i-a aprobat detașarea la SC Gângea Construcții SRL. Detașarea, vădit ilegală, a fost prelungită de același Emil Iana pe când Gîngea se afla încă în pușcărie.

Contactat telefonic, Emil Iana a promis că va răspunde întrebărilor noastre, dar nu a făcut-o, El nu a comunicat uin punct de vedere nici la întrebările pe care i le-am adresat în scris. Cetățeanul.net va reveni cu noi dezvăluiri în speranța că echipa de control a Gabrielei Firea va investiga toate „umbrele” care bântuie activitatea de la Administrația Cimitirelor.

Punctul de vedree al Administrației Cimitirelor

Citiți mai jos, punctul de vedere al Administrației Cimitirelor:

Punctul de vedere al Administrației Cimitirelor
Punctul de vedere al Administrației Cimitirelor

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Puteți scrie și de CORUT LAURENTIU directorul juridic de la cimitire, care a fost săltat și reținut de politie în calitate de mediator împreună cu Mario Iorgulescu & co. Tot un penal și asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here