VIDEO Un bărbat s-a așezat în genunchi în fața premierului Viorica Dăncilă la Satu Mare

Foto: EuropaFM

Un bărbat s-a aşezat în genunchi în faţa premierului Viorica Dăncilă la Satu Mare și a spus că se gândeşte seara la “netrebnicii care ne trag înapoi”.

“Am vrut să vă aduc un buchet de flori şi soţia mea a spus nu, lasă, că şi aşa nu o să te lase să te apropii de doamna prim-ministru. Doamna prim-ministru, nu v-am adus flori, dar florile pe care le-am adus sunt aici (n.red.: arătând spre inimă). Când dumneavoatră sunteţi la televizor, soţia se uită cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (…) Adorm gândindu-mă la cei netrebnici, care ne trag înapoi. Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp, dumneavoastră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănătatea? Vă întreb retoric, că o să fiu onorat să-mi spuneţi între patru ochi”, a spus bărbatul la microfon, în timpul întrunirii.

Viorica Dăncilă la Satu Mare: „Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate”

Acelaşi bărbat s-a aşezat, în momentul sosirii premierului, în genunchi şi i-a sărutat mâna Vioricăi Dăncilă.

„Sunt destul de puternică să fac faţă unei armate care mă denigrează. Ei (n.r.: protestatari) vorbesc, noi ne facem treaba”, i-a spus Viorica Dăncilă.

La sosirea în Satu Mare, premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată de câteva zeci de protestatari, care au scandat „Fără mici şi bere, PSD-ul piere”, „Susţineţi hoţii, vă pleacă nepoţii”, „PSD ciuma roşie”, „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie” sau „Jos Corupţia”.

LĂSAȚI UN MESAJ