Un nou cutremur în Vrancea s-a produs miercuri după amiază. Ce magnitudine a avut seismul

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur în Vrancea s-a produs miercuri, la o adâncime de o sută de kilometri, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Potrivit INCDFP, un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter s-a produs miercuri, în judeţul Vrancea, la o adâncime de o sută de kilometri.

Acest cutremur în Vrancea a fist înregistrat la ora 14,27, în apropierea oraşelor Odobeşti (35 km), Panciu (36 km), Oneşti (39 km), Tîrgu Ocna (46 km), Focşani (49 km).

Marţi seară, în acelaşi judeţ s-a înregistrat un cutremur cu magnitudinea de 3 grade. Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc pe 28 octombrie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

*