Un nou cutremur în Vrancea s-a produs în noaptea de duminică spre luni. Ce magnitudine a avut

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur în Vrancea s-a produs în noaptea de duminică spre luni, a anunțat Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Acest nou cutremur în Vrancea s-a produs la ora 1,45, la o adâncime de 117 kilometri de scoarța terestră și a avut o magnitudine de 3,1 pe scara Richter. Cele mai apropiate oraşe de epicentru sunt Nehoiu (47 km), Odobeşti (48 km), Covasna (53 km), Panciu (54 km) şi Slănic-Moldova (55 km).

De la începutul acestui an, în judeţele Vrancea şi Buzău s-au produs 46 de cutremure cu magnitudinea de peste 3 grade, cel mai puternic, de 5,8 grade, fiind înregistrat pe 28 octombrie în judeţul Buzău. Cutremurul a fost resimţit puternic în Capitală şi a fost urmat de mai multe replici, care nu au depăşit însă 3,6 grade.

Alte două cutremure puternice, cu magnitudinea de 4,6 grade, au fost înregistrate la data de 25 aprilie în judeţul Buzău şi pe 14 martie, în judeţul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

*