Un nou cutremur în Vrancea s-a produs în această dimineață. Ce magnitudine a avut seismul

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur în Vrancea s-a produs vineri, la ora 6,15, potrivit informațiilor furnizate de Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Seismul, cu magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter, care a avut loc în judeţul Vrancea, zona seismică Vrancea, s-a produs la o adâncime de 128 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti (36 km), Râmnicu Sărat (42 km), Panciu (45 km), Focşani (47 km) şi Buzău (50 km).

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 28 octombrie, având o magnitudine de 5,8 pe scara Richter, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, fiind resimţit şi în Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

*