Un nou cutremur s-a produs sâmbătă dimineață în județul Buzău. Ce magnitudine a avut seismul

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur s-a produs sâmbătă dimineaţa în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, la o adâncime de doar 10 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul din judeţul Buzău s-a produs la ora 10.59, la o adâncime de 10 kilometri şi a avut magnitudinea de 2,2 pe scara Richter.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Nehoiu (33 km), Covasna (45 km), Întorsura Buzăului (55 km), Târgu Secuiesc (57 km), Buzău (58 km). Cel mai mare cutremur înregistrat în luna august a avut magnitudinea de 3,7 grade şi s-a produs tot în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

În 15 august, un alt cutremur de mică adâncime, respectiv 7 kilometri, a avut loc în judeţul Gorj, acesta având magnitudinea de 2,2 pe scara Richter.

LĂSAȚI UN MESAJ

*