Trei cutremure în Ialomița s-au produs într-o singură oră. Ce magnitudine au avut seismele

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Trei cutremure în Ialomița au avut loc duminică după amiază, într-o singură oră. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul cutremur s-a produs la ora 14,15, în Muntenia, judeţul Ialomiţa, cu magnitudinea 2,1 pe scara Richter.

Seismul s-a produs la adâncimea de 9 kilometri. Cel de-al doilea seism s-a înregistrat la ora 14.22 tot în judeţul Ialomiţa, la adâncimea de 13 kilometri, şi a avut cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter. Al treilea cutremur a avut loc la ora 14,36, la adâncimea de 9 kilometri, în Muntenia, judeţul Ialomiţa.

Aceste trei cutremure în Ialomița s-au produs în apropierea oraşelor Pogoanele (17 km), Lehliu-Gară (36 km), Slobozia (42 km), Făurei (43 km) şi Urziceni (43 km).

LĂSAȚI UN MESAJ

*