Ministerul Dezvoltării cumpără 17 tramvaie noi la Craiova, cu fonduri europene. Ce valoare are licitația

tramvaie noi în București tramvaie noi la Craiova tramvaie noi pentru Brăila se suspendă licitația pentru tramvaie tramvaie noi în București Primăria Capitalei cumpără tramvaie

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a lansat o licitaţie privind achiziţia, din fonduri europene, a 17 tramvaie noi la Craiova.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 170 milioane de lei (36,2 milioane de euro), potrivit unui anunţ publicat pe platforma de achiziţii publice SICAP.

Contractul vizează achiziţionarea de 17 tramvaie noi la Craiova, cu lungimea de circa 25 metri, destinate transportului public urban de călători. Achiziţia se realizează în conformitate cu protocolul de asociere dintre Municipiul Craiova şi MDRAP, potrivit anunţului.

Tramvaie noi la Craiova. Specificații tehnice

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ, procedura de atriburire este prin licitaţie deschisă, iar durata de desfăşurare a contractului este de 24 de luni.

Tramvaiele vor avea o capacitate de transport de minimum 50 persoane pe scaune fixe, nerabatabile, din care minimum șase accesibile din low floor. Garanţia funcţionării tramvaielor trebuie să fie de minimum 350.000 km sau minimum cinci ani, potrivit anunţului publicat pe SICAP.

Achiziţia va fi finanţată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional (POR). Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 martie.

La București, licitația pentru achiziția de tramvaie noi a fost recent suspendată.

LĂSAȚI UN MESAJ

*