Sorina Pintea a trimis 14 „pacienți misterioși” în spitalele din România

Sorina Pintea a trimis 14 „pacienți misterioriși” în spitalele din România

Aflată la Timişoara cu ocazia inaugurării primei clinici de mari arşi din România, Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că sunt 14 “pacienţi misterioşi”, care sunt incluşi în programul “Şpaga sub acoperire” şi care verifică inclusiv modul de comportament al personalului medical.

„Continuăm programul, avem 14 pacienţi misterioşi în programul Şpaga sub acoperire. Nu ştiu încă ce conţin rapoartele pe care ei le-au făcut, dar verifică mai multe aspecte, inclusiv curăţenia. Verifică modul de comportament al personalului, dar şi modul în care interacţionează pacienţii şi aparţinătorii cu personalul medical. N-a mai fost nimeni dat afară pentru că, dacă erau cazuri grave, probabil mi se raporta imediat. Dacă obligaţiile din fişa postului ar fi respectate, nimeni nu ar avea probleme”, a declarat Sorina Pintea.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a participat la inugurarea Clinicii de Mari Arși de la Spitalul Județean Timișoara. Investiția totală se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, bani de la Consiliul Județean Timiș și Ministerul Sanătății.

 

LĂSAȚI UN MESAJ