Slatina: Au fost reluate lucrările la Sala Polivalentă

Abandonate la stadiul de temelie, lucrările la Sală Polivalentă cu 3.000 de locuri din Slatina au fost reluate cu puţin înainte de finalul anului. Guvernul a aprobat noii indicatori tehnico-economici ai obiectivului, iar banii pentru continuarea lucrărilor au sosit acum, scrie adevarul.ro.

sala-polivalenta SlatinaMuncitorii au curăţat fundația viitoarei Sălii Polivalente care nu mai fusese atinsă din 2011. Pe locul unde se va ridica clădirea a fost turnat beton de egalizare, s-a executat hidroizolaţia şi s-a turnat şapa de protecţie. Proiectul a prins din nou avânt după ce, în cadrul Executivului Ponta, a intrat fostul edil al Slatinei, Darius Vâlcov.

“Este unul dintre cele mai importante importante ale acestui oraş, iar Sala Polivalentă de aici va fi multi-funcţională, în sensul că în incinta sa vor avea loc numeroase activităţi nu doar sportive, ci şi de altă natură. Asta ca să nu mai menţionăm faptul că se vor crea şi locuri de muncă”, a declarat edilul Minel Prina.

Sala Polivalentă de la Slatina va avea o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 3.000 de locuri pentru spectatori. Pe lângă competiţiile sportive pe care le va putea găzdui, aici vor fi amenajate şi spaţii comerciale, dar şi birouri administrative şi săli de conferinţă, iar în faţa clădirii va exista o parcare de 120 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ