Scandal la PSD Dâmbovița. Administratorul public Ionuț Săvoiu îl sprijină pe Adrian Țuțuianu

scandal la PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu atacă

Din nou scandal la PSD Dâmbovița. Ionuț Săvoiu, administratorul public al județului Dâmbovița, îl sprijină pe Adrian Țuțuianu, după ce aliatul acestuia, Daniel Comănescu, care e și președintele Consiliului Județean, a fost mazilit din partid de Rovana Plumb.

”Pe perioada mandatului lui Adrian Țuțuianu la PSD Dâmbovița s-a obținut o performanță politică și administrativă în Dâmbovița. Va fi greu, după plecarea domnului Țuțuianu, să se repete. Sunt convins că în activitatea viitoare Adrian Țuțuianu va avea succes și îl susțin”, a spus Săvoiu, citat de G4Media.

Scandal la PSD Dâmbovița, chiar și după excluderea lui Daniel Comănescu

Reamintim că președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost exclus din PSD într-o mișcare orchestrată de Rovana Plumb, șeful organizației județene de partid în locul lui Adrian Țuțuianu, puternicul baron local dat afară de Liviu Dragnea în 2018.

Țuțuianu, fost președinte PSD Dâmbovița, a dat vina pe seama nesupunerii față de Rovana Plumb: „L-au exclus pe președintele CJ Dâmbovița pentru că n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care văd și înțeleg asta îi aștept lângă mine”.

LĂSAȚI UN MESAJ