Poliția Constanța îl dă pe Radu Mazăre în urmărire internațională, pentru a-l aduce din Madagascar

Radu Mazăre , Radu Mazăre în urmărire internațională

Poliția Constanța îl dă pe fostul primar Radu Mazăre în urmărire internațională, pentru a-l aduce din Madagascar, după ce a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au transmis vineri că se fac activităţi pentru sesizarea instanţei în vederea emiterii unui mandat european de arestare şi a unui mandat de urmărire internaţională a fostului primar Radu Mazăre, după condamnarea sa definitivă la nouă ani în spatele gratiilor.

„În prezent se desfăşoară activităţi pentru întocmirea documentelor necesare sesizării instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului european de arestare şi a celui de urmărire internaţională”, au transmis vineri reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Radu Mazăre în urmărire internațională. Cristi Borcea e deja la pușcărie

Fostul acţionar FC Dinamo Cristian Borcea, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre, care a primit nouă ani de închisoare, a fost încarcerat vineri la Penitenciarul Rahova.

În primă instanţă, fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, în acest dosar, în iulie 2017, la patru ani de închisoare cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ