PSD Dâmbovița impune legea tăcerii presei și membrilor de partid

PSD Dâmbovița, care a interzis membrilor de partid să critice public  conducerea organizației , critică presa care publică informații legate de o eventuală schimbare a Rovanei Plumb, șefa organizației.

Tensiunile în sânul organizației județene a PSD sunt departe de a  dispare, deși conducerea PSD Dâmbovița a emis un comunicat de presă în care a dat asigurări că situația este una normală și că doar foștii membri ai PSD încearcă să o denigreze pe Rovana Plumb și pe apropiații acesteia .  În comunicatul de presă se mai arată că nu se pune problema că la nivel central să se decidă schimbări la nivelul conducerii PSD Dâmbovița , organizația fiind preocupată cu pregătirea alegerilor prezidențiale.  Nemulțumirile în sânul PSD Dâmbovița  au izbucnit după ce fiul Rovanei Plumb , Andrei Plumb a fost ales vicepreședinte al PSD Dâmbovița , unii membri de partid importanți cerând organizarea de alegeri pentru stabilirea unei noi conduceri .

Pentru a detensiona situația conflictuală de la nivelul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb a fost de acord că la începutul lunii octombrie să aibă loc alegeri la nivelul biroului executiv județean, în ultima ședința a PSD deputatul Carmen Holban fiind aleasă președinte executiv al organizației județene în locul deputatului Corneliu Ștefan, care și a dat demisia deoarece era nemulțumit de Rovana Plumb. Surse neoficiale susțin că la nivel central al PSD s-ar analiza situația existentă la nivelul PSD Dâmbovița și că nu ar fi exclus să aibă loc schimbări la nivelul conducerii organizației, numele vehiculat pentru a fi numit în locul Rovanei Plumb la șefia PSD Dâmbovița fiind senatorul Titus Corlățeanu. Aceleași surse susțîn că deputatul Cornel Ștefan ar putea să fie din nou președinte executiv al PSD în timp ce președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea , ar putea fi noul secretar general al organizației. Rămâne de văzut dacă zvonurile se vor confirmă sau dacă sunt într-adevăr încercări ale unor foști membri de partid  de a agita apele în PSD Dâmbovița.

Rovana Plumb, în centrul unui scandal mediatic

Ziarul “cancan .ro” a dezvăluit recent că europarlamentarul Rovana Plumb , președinta PSD Dâmbovița, ar fi intervenit pentru că prietena fiului ei cel mic, Răzvan Plumb, să fie angajată la cabinetului secretarului de stat pe fonduri europene. Rovana Plumb nu a avut nicio reacție după dezvalurile din presă care o acuzau că și-a folosit influența pentru a angaja o tânără fără competențe în domeniu într-un post care vizează gestionarea fondurilor europene.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ