Metoda inedită prin care primarul din Alexandria, Victor Drăgușin, cheamă enoriașii la referendumul pentru familie

referendumul pentru familie

Mesaje de chemare la referendumul pentru familie citite de primarul din Alexandria, Victor Drăgușin, au răsunat în boxele amplasate în oraș în urmă cu doi ani de zile.

Primăria Alexandria a montat un sistem de boxe în zona centrală a orașului, dar și în parcuri și alte zone de agrement, din care răsună muzică ambientală.

Sistemul de sonorizare în centru și în parcurile din oraș s-a montat de aproximativ doi ani, în orașul Alexandria, investiția extinzându-se în luna februarie a acestui an și în Pădurea Vedea. În ciuda faptului că au apărut controverse și nemulțumiri, unii spunând că parcurile și pădurile sunt spații în care liniștea contează, primarul orașului, Victor Drăgușin, a explicat că investiția în respectivele boxe e legată de experiența personală a plimbărilor prin mall, unde a remarcat că muzica ambientală are rolul de a relaxa populația.

Începând din după amiaza zilei de 4 octombrie, din boxele respective a răsunat în Alexandria discursul primarului Victor Drăgușin, care cheamă lumea la referendumul pentru familie: “În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 86/2018, sâmbăta și duminica – 6 si 7 octombrie în intervalul orar 07:00 – 21:00 va avea loc referendumul național privind revizuirea constituției în sensul definirii familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie. Și voi vă puteți exercita dreptul de vot în secțiile de votare organizate în aceleași locații ca și la ultimul scrutin”.

În paralel, o mașină dotată cu megafon circulă pe străzile orașului, răspândind același mesaj. Zeci de boxe au fost montate în ultimii ani pe toată suprafața orașului Alexandria, din doi în doi metri, excepție făcând zonele perferice, din care se aude, în mod normal, muzica unui post de radio ales de Primăria Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

*