Primăria Arad dă vina pe Selgros în scandalul pungilor cu cornuri mucegăite pentru copii de Moș Nicolae

Sursa foto: Facebook Primăria Arad

Primăria Municipiului Arad a precizat miercuri că pungile cu cadouri pe care municipalitatea le-a oferit copiilor care au participat în data de 5 decembrie la festivitatea de aprindere a luminilor în Bradul de Crăciun au fost furnizate de Selgros Cash&Carry.

Precizările municipalității vin în contextul declarațiilor unor părinți, care au reclata calitatea dulciurilor.

„Urmare a numeroaselor comentarii apărute în data de 6 decembrie a.c. pe un site de socializare, cu privire la calitatea dulciurilor preambalate oferite copiilor care au participat în data de 5 decembrie a.c. la festivitatea de aprindere a luminilor în Bradul de Crăciun, precizăm că furnizorul pachetelor-cadou sigilate a fost Selgros Cash&Carry Arad”, se arată într-o postare pe Facebook a Primăriei Arad.

Potrivit municipalității, „situația reclamată, dacă este reală, este desigur regretabilă”, dar se apreciază că „o eventuală neconformitate de acest gen nu poate fi imputată municipalității”. „Am solicitat clarificări reprezentanților Selgros Cash&Carry Arad, care au precizat că toate dulciurile le-au fost livrate de producător însoțite de certificate de calitate, produsele au fost distribuite în termenul de garanție specificat de producători, iar la stocarea și manipularea mărfurilor alimentare în cadrul magazinului sunt respectate toate normele legale”, se mai arată în postare.

Părinții au postat pe Facebook mai multe fotografii cu cornurile pe care copiii le-au primit de la Primăria Municipiului Arad, de Moș Nicolae. Mai mulți dintre cei care au postat comentarii au afirmat că produsele au fost mucegăite și au avut un gust ciudat.

LĂSAȚI UN MESAJ