Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea, a demisionat. Organizația județeană i-a retras sprijinul

Alexandru Oprea

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a demisionat din funcţie, după ce organizaţia judeţeană a PSD i-a retras sprijinul politic, a anunţat vineri seară Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat vineri seară, într-o conferinţă de presă, că organizaţia a decis să-i retragă sprijinul politic preşedintelui CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, decizia fiind luată cu 26 de voturi ”pentru”, trei voturi ”împotrivă” şi două abţineri.

”În acest context, domnul Alexandru Oprea a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Decizia a fost deja înregistrată la Consiliul Judeţean. Vreau să-i mulţumesc cu toată seriozitatea pentru că a înţeles că sunt lucruri care trebuie clarificate şi pentru că a înţeles să nu pună într-o situaţie dificilă, nici Biroul Permanent Judeţean, nici Comitetul Executiv”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Oprea va rămâne consilier judeţean şi membru al PSD. Totodată, PSD a stabilit să propună candidatura lui Daniel Comănescu pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa.

Ţuţuianu a anunţat, de asemenea, că s-a decis suspendarea pentru un an de zile din funcţia de vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa a lui Alin Manole.

1 COMENTARIU

  1. păi ce să faci, că cînd (sîc!) ți se arată pisica te repliezi și-ți prezinți demisia (chestia cu “onoarea” e pentru mancurți!)
    urmează, precum la CEx, … “pupat toți piața endependenți”!
    altfel ajungi muritor de foame, pentru că partidul cîrpă te vrea :(

LĂSAȚI UN MESAJ