Poliția a arestat un suspect în cazul uciderii fostului viceprimar al comunei Moara din Suceava

scandal la Teleorman

Principalul suspect în cazul uciderii fostului viceprimar din comuna Moara, judeţul Suceava, a fost prins. El este vecin cu victima şi se pare că înainte de crimă cei doi s-au certat într-un bar din localitate.

Principalul suspect în cazul crimei fostul viceprimar al comunei Moara, judeţul Suceava, găsit mort, miercuri dimineaţa, într-o baltă de sânge într-un şanţ în apropierea casei, a fost prins joi de poliţiştii suceveni.

Suspectul este vecin cu fostul viceprimar al comunei Moara, cei doi fiind văzuţi certându-se la un bar din localitate cu o seară înainte de a fi descoperită crima. Martorii au declarat că cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă în timp ce se aflau într-un bar din centrul localităţii, apoi au plecat împreună de acolo, spre casă. La un moment dat, bărbatul de 43 de ani l-ar fi atacat pe fostul viceprimar cu un cuţit, provocându-i leziuni în jurul gâtului.

Imediat după incident, bărbatul ar fi fugit, fiind căutat de poliţişti atât în comună, cât şi în localităţile din jur. În cele din urmă, suspectul a fost prins în casa fratelui său, de unde a fost ridicat şi dus la audieri.

Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie dus la Parchet pentru audieri, procurorii urmând să ceară arestarea acestuia pentru 30 de zile. Fostul viceprimar din comuna Moara Zamfir Barbă, consilier local, a fost găsit înjunghiat într-un şanţ din apropierea casei.

LĂSAȚI UN MESAJ