Peste 40.000 de turişti s-au aflat de Paşti pe litoral. Când este așteptat un nou val

Litoralul pentru toți 40.000 de turişti

Aproximativ 40.000 de turişti s-au aflat de Paşti pe litoralul românesc, cei mai mulţi alegând Mamaia şi Vama Veche. Hotelierii jubilează, dar nu trag încă linie, pentru că un nou val de turiști este așteptat de 1 Mai, mai ales dacă vremea va fi frumoasă.

Turiștii au fost atrași în număr mare de manifestările religioase. Astfel, mii de persoane au fost prezente în noaptea de Înviere la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa, acolo unde Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a adus Lumina Sfântă de pe mare, informează News.ro.

Potrivit statisticilor hotelierilor, cele mai multe rezervări au fost de vineri până luni, dar sunt şi turişti care îşi vor petrece toată minivacanţă la malul mării. Hotelierii sunt optimiști și cred că numărul turiştilor care vor veni pe litoral pentru 1 Mai va fi chiar mai mare, mai ales dacă vremea va fi frumoasă.

Cluburile din Mamaia rămân deschise şi au pregătit numeroase surprize pentru cei care le trec pragul. Artişti cunoscuţi vor susţine aici diverse concerte şi vor fi organizate mai multe petreceri. Nu doar în Mamaia vor fi astfel de spectacole, în Vama Veche, chiar de 1 Mai, va concerta trupa Bosquito.

LĂSAȚI UN MESAJ

*