Excludere din partid la PSD Dâmbovița, anunțată de Rovana Plumb. Care sunt motivele invocate

excludere din partid la PSD Dâmbovița

O excludere din partid la PSD Dâmbovița a a avut loc sâmbătă. Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din partid, decizia fiind luată sâmbătă în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean.

Preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că decizia de excludere a lui Daniel Comănescu din partid a fost luată în urma unei hotărâri a Consiliului Executiv Judeţean.

Excludere din partid la PSD Dâmbovița. Explicațiile Rovanei Plumb

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate multe disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean, organizaţia de partid, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de comitet executiv”, a precizat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Rovana Plumb a mai spus că Daniel Comănescu va primi motivarea în scris, decizia fiind luată conform statutului.

LĂSAȚI UN MESAJ