Despacito de Moldova, interpretat de Dorin Chirtoacă. Primarul Chişinăului se plânge de abuzuri

Dorin Chirtoacă

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a postat miercuri pe Facebook, după o absenţă de câteva luni din reţeaua de socializare, un mesaj în care denunţă abuzurile la care este supus, cu un link către… Despacito de Moldova.

Vă redăm în continuare, integral, mesajul despre Despacito postat pe Facebook de Dorin Chirtoacă:

„Buenos dias baietsito!

Distractivo, amuzato, parodito reushito?!

Ok, mie dedicato, dar de ce filmato numai ruinito de pe timpo Brejnevito: “vosmiorka” laco-betonito (gestionato de Guvernito), stroika – vagonito, garajo – ruginito si alte obiectivo construito de “luminato” socialismo – comunismo sovietico?

De ce nu filmato, nici macar odnim glazito, olecutito de Valea Morito, Pietonalito, 200 de Troleibuzito, Statia de Epurito, Muncestito, Vadul-lui-Vodito, Alecu Russito, Dumeniucito, Mihai Viteazito, Petricanito, Alecsandrito, Negruzzito, acum si Stefan cel Marito si multe altito?

Sau Scara Cascadito, Monumento Deportato si Scuaro Vokzalito, Iluminato spre Aeroportito, Spitalo reparato si aparato echipato, Investito suburbito, Apeducto si canalo construito, Proiecte Europenito adusito ..? Chiar nimico, chiar nimico?

Texto despre Chirtocico, cu imagini cu ce lasat URSS-ito?

Neobiectivo referendito propagandito…rusinico Dodonico!

Si se pare ca Plahito, sustinut referendito, prin Canal 3, GMG-ito si GBC-ito,

cum a fost si la prezidentito cand Maito – Dodonito..

Nu avuto consultanto Kremlinito, ca la alegeri Grecianito?

Tare semanato shablonito interneto – facebookito…

Poate si despacito (incet adico) Chirtocico rezolvato probleme orashito Chisinito, si nu toate reusito, dar pe cat fost posibilito, pana la cap insurito, in timp ce la guvernito miliardo shterpelito, multo privatizito, poporito saracito si spalato creierito, zilnic multi, Moldova parasito…

Iar acuma dosarito, murdarito, perchezito ilegalito, presato familito, in timp ce guvernarito ascuns dupa degetico, umblat cu fofarlico, slabincito de inregistrare la referendito…rusinico! Asa ca 19 noiembrie stamos acasico si nu participamos la referendito ce costat milionito! Da, era sa uitacito: saludos la desperados ProSRaMito!

Si sa stiti, fara pererito, nimeni, niciodata, nimic nu construito!”.

În final, primarul postează şi un link, cu îndemnul “Ai auzit de Despacito de Moldova? Videoclipul se fenomenal şi are deja 150.000 de vizualizări”.

După ceva vreme, primarul a lămurit şi misterul primei postări, printr-una mult mai explicită:

“Cadou de Hram…

Pe data de 11 octombire, precum și astăzi la oră 9 dimineața, fără nici un fel de acte, poliția a descins în depozitul societății comerciale “Anda” SRL, din strada Petricani nr. 23 unde au depozite vreo 100 de agenți economici. Totul sub pretextul <curățeniei> din parcuri. Societatea aparține familiei noastre și de peste 20 de ani se ocupă cu importul apei minerale <Borsec> din România. Au spart lacătul de la intrare, au văzut că în depozit este numai apa minerală și nimic altceva, și au sigilat depozitul. Nu au intrat din greșeală, au intrat intenționat, întrucât administratorul depozitului le-a spus că acest depozit nu are legătură cu acțiunile lor, și că este închiriat de un alt agent economic, și anume Anda SRL. La solicitările reprezentanților firmei Anda SRL, pentru a clarifica incidentul, poliția a spus că nu au treabă cu Anda SRL, că nu vor să-i blocheze activitatea și că depozitul urmează a fi desigilat. Am considerat că incidentul este epuizat, numai că azi dimineață la oră 9, poliția a descins din nou în depozitul Anda SRL și a efectuat percheziție, din nou fără nici un fel de acte. Cel mai probabil dorind că schimbe procesele-verbale și să <corecteze> abuzul din 11 octombrie. Cum se numește aceasta?”.

CITEŞTE şi Dorin Chirtoacă, primarul Chișinăului, ridicat de procurorii Anticorupție din Republica Moldova

 

LĂSAȚI UN MESAJ