Se circulă în continuare pe un singur fir între Zam și Câmpuri Sărduc, după deraierea de joi

deraierea de joi

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunțat vineri dimineață că traficul feroviar se desfăşoară în continuare pe un singur fir circulaţie între staţiile Zam – Câmpuri Surduc, după deraierea de joi.

În cursul zilei de 14 martie 2019, echipele feroviare de intervenţie au ridicat şi repus pe șină toate cele 5 vagoane deraiate, din compunerea trenului privat de marfă, aparținând DB Cargo, divizia locală a Deutsche Bahn.

În zona deraierii personalul de specialitate al Regionalei CF Timişoara va executa începând de astăzi lucrări de reparaţii la linie pe o distanță de 180 de metri, fiind de asemenea necesară înlocuirea componentelor infrastructurii – traverse, prinderi orizontale şi verticale – rupte sau avariate de vagoanele deraiate, se arată în comunicatul CFR SA.

Deraierea de joi, la ieșirea din stația Zam

Joi, 14 martie 2019, cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat de câte un boghiu la ieşirea din staţia Zam, pe firul II. Trenul de marfă aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, avea în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord.

Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

*