Un nou cutremur în Vrancea, cu o magnitudine notabilă, s-a produs miercuri după amiază

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur în Vrancea s-a produs miercuri după amiază, anunță Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Un cutremur s-a produs miercuri, la ora 13:36:02, în zona seismica Vrancea, judetul Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea de 4,3 grade scara Richter şi s-a produs la o adâncime de 150 de kilometri. Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de III grade Mercalli, au mai transmis specialiştii.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (41 km), Odobeşti (51 km), Buzău (51 km), Râmnicu Sărat (52 km), Covasna (56 km).

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de urgenţă au transmis că în acest moment se verifică în judeţele din zona seismică dacă au fost apeluri referitoare la eventuale efecte în urma cutremurului.

LĂSAȚI UN MESAJ

*