Crima de la Galați. Doi elevi de la Seminarul Teologic au fost reținuți în cazul bărbatului înjunghiat mortal

Crima de la Galați. Doi elevi de la Seminarul Teologic au fost reținuți

Doi elevi de 18 şi 19 ani, din Galaţi, au fost reţinuţi de procurori, sâmbătă, pe bază de ordonanţă, fiind suspecţi în cazul bărbatului înjunghiat mortal pe stradă în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au fost identificaţi, vineri, au fost audiaţi, iar procurorul de caz a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Suspecţii vor fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de omor.

Conform unor surse apropiate anchetei, citate de Agerpres, cei doi ar fi elevi la Seminarul Teologic din Galaţi, nu aveau nicio legătură cu victima, întregul scandal pornind de la un conflict spontan.

Lovit cu bâtele și înjunghiat

Un bărbat de 41 an, din Galaţi a fost bătut crunt și înjunghiat mortal, în noaptea de joi spre vineri, pe o stradă din apropierea Şcolii nr. 20 din localitate.

Rudele susţin că bărbatul venise în zonă pentru a ajuta o persoană, care fusese atacată de patru indivizi. Pe imagini se vede cum mai mulţi indivizi se fugăresc pe strada Traian, unii dintre ei având bâte în mâini. Persoanele implicate în scandal s-au lovit reciproc, iar bărbatul de 41 de ani este atacat cu pumnii şi picioarele de mai mulţi indivizi, unul dintre ei lovindu-l de mai multe ori cu o bâtă în cap, în ciuda faptului că acesta era căzut la pământ. Ulterior, atacatorii s-au făcut nevăzuţi, iar o altă persoană a sunat la 112 şi a chemat ajutoare.

La faţa locului a fost trimisă de urgenţă o ambulanţă cu medic. „Serviciul nostru a fost solicitat să intervină la un pacient găsit căzut, într-o baltă de sânge, pe trotuar. S-a deplasat imediat echipajul cu medic, care a constatat că este vorba despre un bărbat aflat în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice. Pacientul prezenta o plagă tempo-parietală stângă, extrem de sângerândă şi o plagă înjunghiată în zona inimii. Pacientul era în asistolie, s-a început protocolul de resuscitare, cordul a dat, la început, mici semne de pornire, s-a preluat pacientul în ambulanţă şi cu manevre în curs a fost transportat la Spitalul Judeţean «Sf. Apostol Andrei», unde s-a declarat decesul”, a declarat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, citat de viata-libera.ro.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

*