Cluj: Oficialitățile locale au inaugurat Sala Polivalentă

Sala Polivalentă, supranumită şi “Bijuteria Clujului”, a fost inaugurată luni, de cinci foşti sportivi cunoscuți. În discursul său, Emil Boc le-a mulțumit foștilor primari Sorin Apostu şi Radu Moisin, informează Ziua de Cluj.

sala polivalenta clujÎn timpul festivităţilor de inaugurare au avut loc demonstraţii de baschet şi handbal, dar şi un tur ghidat al noii săli polivalente.

Panglica a fost tăiată simbolic la ora 18:05 de către cinci foşti sportivi emblematici, atleta Eva Zorgo Raduly, judoka Simona Richter, baschetbalistul Mircea Barna, tenismanul Ciprian Porumb şi fostul fotbalist Remus Cîmpeanu, care au şi primit din partea municipalităţii medalii de recunoştinţă pentru cariera lor.

Primarul Clujului, Emil Boc, a subliniat importanţa acestei “bijuterii sportive”, care poate găzdui atât competiţii internaţionale, cât şi evenimente cultural-artistice. El a ţinut, în acelaşi timp, să le mulţumească clujenilor pentru contribuţia adusă la investiţie. Nu l-a uitat nici pe Sorin Apostu, fostul edil acum încarcerat la Penitenciarul Gherla, cel care a iniţiat proiectul, dar nici pe Radu Moisin, care a ocupat, la rândul lui, fotoliul de primar.

Noua Sală Polivalentă are 7070 de locuri pe scaune pentru competiţii sportive şi circa 10.000 de locuri pentru concerte şi evenemimente culturale. De asemenea, dispune de anexe sportive şi tehnice, restaurant, spaţii comerciale închiriabile şi un parking  pe un nivel, care poate găzdui circa 446 de maşini.

LĂSAȚI UN MESAJ