Ce a făcut Gigi Becali la referendum, în fieful soțului edilului-șef Gabriela Firea

Gigi Becali despre Gabriela Firea Gigi Becali la referendum

Cetățeanul Codruţ Baciu, observator la vot în Voluntari, a postat pe pagina sa de Facebook o întâmplare care îl are ca subiect pe Gigi Becali la referendum.

Potrivit informaţiilor postate pe rețeaua de socializarte, patronul FCSB a mers la secţia de votare să vadă care e prezenţa la vot în localitatea condusă de primarul Florentin Pandele, soțul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gigi Becali are o poziţie fermă în privinţa ”Referendumului pentru Familie”. Sâmbătă i-a obligat pe jucătorii de la FCSB să meargă la vot, iar duminică a recidivat. Conform unei postări publice, omul cu banii de la FCSB s-ar fi dus la o secţie de votare de la Voluntari şi a ameninţat că va vota de mai multe ori, supărat pe numărul mic de votanţi.

“Nea Gigi tocmai ne-a făcut o scurtă vizită din nou. A băgat capul pe uşa secţiei şi a întrebat dacă e prezenţă. Apoi a facut o glumiţă că votează iară. «N-aveţi voie», l-a atenţionat plină de zel o domnişoară de la Antena 3. «Şi ce dacă? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou”, a scris Codruţ Baciu pe contul său de Facebook, despre Gigi Becali la referendum.

LĂSAȚI UN MESAJ

*