Anca Patricia Stoenescu, consilier local la Arad din partea PSD, este executată silit pentru un credit

Anca Patricia Stoenescu

Inspectorul şcolar general delegat din Arad, Anca Patricia Stoenescu, care este şi consilier municipal al PSD, este executată silit în urma unei sentinţe judecătoreşti, pentru neplata unui credit contractat în 2015.

Conform unei sentinţei a Judecătoriei Arad, pentru care nu s-a oferit cale de atac, inspectorul şcolar general delegat din Arad, Anca Patricia Stoenescu, care este şi consilier municipal al PSD, este executat silit, după ce a contractat un credit, împreună cu soţul, dar nu a achitat ratele la timp.

Sentinţa arată că datoria acumulată, care este în curs de recuperare, depăşeşte 40.000 de lei. “(Instanţa – n.r.) admite cererea formulată de Biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi Dragomir Daniel şi Stepanov Voislav. Încuviinţează executarea silită in dosarul execuţional nr. 1619/ex/2018 al Biroul Executorilor Judecătoreşti Asociaţi Dragomir Daniel şi Stepanov Voislav, la cererea creditorului BRD GSG S.A, împotriva debitorilor Stoenescu Ioan Călin şi Stoenescu Anca Patricia. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită prin toate formele de executare admise de lege în vederea punerii în executare a titlului executoriu reprezentat de contract de credit nr. 6638271 din 28.05.2015 pentru recuperarea sumei de 40.165,52 lei reprezentând credit neachitat, dobânda contractuală, penalităţi contractuale şi comisioane la data de 26.04.2018 la care se vor calcula dobânzi până la recuperarea integrală a creanţei şi cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”, se arată în sentinţă.

Contactată, de News.ro, Anca Stoenescu a negat, iniţial, că este parte din contractul de credit şi a afirmat că soţul său este titular, contrazicând astfel informaţiile din sentinţa judecătorilor, care arată că ambii sunt debitori. Ulterior, Anca Stoenescu a spus că i se trage din salariu datoria.

“De două luni mi se retrage de pe cardul de salariu. Care e problema dacă nu am plătit suma integrală şi mi se retrage din salariu? Nu cred că sunt prima persoană care a rămas în urmă cu ratele la bancă”, a spus şefa ISJ Arad, care nu a dorit să facă alte comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

*