VIDEO Accident produs de Florin Popa la Galați. Cum a încercat deputatul PSD să mușamalizeze

Accident produs de Florin Popa la Galați. Deputatul PSD a provocat un accident rutier, în timp ce se îndrepta către mitingul PSD de la Galați.

Deputatul Popa a vrut să îl păcălească cu “amiabila” pe şoferul pe care l-a lovit, încercând astfel să evite sosirea Poliției, dezvăluie faramogul.ro.

Deputatul PSD Galați Florin Popa, fost viceprimar și city manager al Galațiului (și un apropiat al lui Dan Nica), a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă, în jurul orei 10,00, cu puțin timp înainte de începerea mitingului PSD. Florin Popa a intersectat strada Brăilei (în dreptul sediului Direcției de Finanțe) și a fost izbit de un Logan care cobora dinspre Palatul de Justiție.

În urma impactului, șoferul Loganului a fost lovit la cap și a acuzat dureri la claviculă.

Accident produs de Florin Popa la Galați. A vrut să rezolve pe cale amiabilă

Deputatul Popa a încercat să îl păcălească pe șoferul pe care îl lovise că nu el ar fi fost de vină, că nu el a greșit, asta deși tocmai pătrunsese pe un drum cu prioritate fără să se asigure.

Deputatul PSD a vrut să rezolve accidentul pe cale amiabilă, adică fără să mai fie chemată Poliția Rutieră la fața locului. El i-a chemat în ajutorul său pe PSD-iștii Florin Mirea și Dragoș Magearu

Problema este însă că atunci când sunt victime trebuie chemată Poliția. Celălalt șofer a sunat la 112 și a solicitat intervenția Poliției. Înainte ca victima să fie preluată de Ambulanță, la fața locului și-au făcut apariția doi pesediști, chemați probabil de deputatul Florin Popa. Este vorba despre directorul Fundației Sportul Gălățean, Florin Mirea, zis „Lipici”, și tânărul Dragoș Magearu (director executiv la APDM Galați, societate controlată de deputatul Popa).

Deși nu fuseseră martori la accidentul rutier, cei doi pesediști (subordonați pe linie de partid ai deputatului Popa) au încercat și ei să își scoată șeful basma curată, afirmând că șoferul Loganului nu are nimic și că nu ar fi cazul ca acesta să fie transportat la spital.

Deputatul PSD Florin Popa a fost preluat de un echipaj al Poliției Rutiere și dus la Spitalul Județean de Urgență Galați pentru prelevarea probelor biologice, menite să stabilească dacă a consumat alcool sau alte substanțe interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ