Șoferul unui microbuz școlar din Brăila, prins beat în trafic

sursa : Google

Șoferul unui microbuz școlar din județul Brăila a fost prins beat la volan. Incidentul s-a produs dimineață într-o comună brăileană. Bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiști în timpul unui control tematic.

Polițiștii au anunțat că verificarea șoferului a avut loc la ora 7.40, în comuna Vișani. Deoarece șoferul consumase alcool, microbuzul a fost imobilizat până la sosirea altui șofer. Bărbatul vinovat a rămas fără permisul de conducere și a primit amendă.

„La ora 07: 40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Făurei l-au depistat, pe raza comunei Vișani, pe un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din satul Câineni- Băi, comuna Vișani, în timp ce conducea un microbuz școlar. În momentul depistării, microbuzul nu avea pasageri, însă acesta se deplasa către localitatea Plăsoiu, din județul Brăila, pentru a-i prelua pe elevi. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul  expirat o îmbibație alcoolică de 0,26 mg/l. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.305 lei, și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. Totodată, polițiștii s-au asigurat că șoferul în cauză a fost înlocuit și că elevii au fost transportați în siguranță către școală”, a anunțat IPJ Brăila.

Polițiștii vor continua controalele care îi vizează pe șoferii care transportă elevi.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.