Un român plecat la muncă în străinătate nu mai este primit acasă de nevastă și cei 7 copii

FOTO: Vremea Nouă
FOTO: Vremea Nouă

Virgil Antohi este plecat în Italia de peste 20 de ani și lucrează ca șofer de TIR. De curând, s-a întors în țară pentru a-i organiza un praznic tatălui său. Însă, spre suprinderea sa, soția și cei șapte copii nu-l mai primesc în casă.

Bărbatul venea acasă ocazional, în localitatea Dragomirești din județul Vaslui. „Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte.

Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a declarat Virgil, penttru Vremea Nouă.

Virgil spune că că i-a creat numai pagube după ce a plecat în străinătate.

Cu toate acestea, unul dintre fii celor doi soți respinge clar acuzațiile tatălui la adresa mamei sale și spune că „numai prostii inventează”.

„El e plecat din 2001, după ce s-a născut fratele meu. Avea doar 5 luni. De fratele meu habar nu are cine e, s-a trezit cu el mare când l-am adus în Italia. El zice numai partea lui. Eu le-am zis amândurora că nu mă pot convinge ei să vorbesc doar cu unul sau cu altul. Sunt amândoi părinții mei, dar până la 18 ani am stat sub pestelca mamei.

Am auzit de la oameni că ne vorbește prin sat. Toate le zice pe dos. O acuză pe mama că l-a jignit și, de fapt, este exact invers. Ne-a făcut de râsul județului. Mie îmi pare rău de el, dar cum își așterne, așa doarme. Nu se are bine cu niciunul dintre copiii lui. Noi încercăm să facem acoperișul la casă și pe el nu-l interesează. În casa veche plouă. El doar vrea să o vadă pe mama în drum. Nu știu de ce vrea asta. Adevărul este contrariul a ceea ce explică el. Eu nici acum nu știu ce vrea”, a spus unul dintre copii. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here