Un român este lăudat de presa italiană pentru că și-a îndeplinit visul

FOTO: ilclaudino.it
FOTO: ilclaudino.it

Un tânăr frizer de orgine română a fost lăudată în presa locală italiană din Montesarchio, Campina. Acesta a reușit să-și îndeplinească visul de a deschide, alături de iubita sa, un salon de frizerie și coafor. Potrivit Il Caudino, Adrian Maiuru are 28 de ani și a venit în Italia de la vârsta de 15 ani.

A început lucrând ca ucenic în mai multe frizerii, de unde a încercat „să fure” meserie pentru a putea a mânui cu dibăcie pieptenele și foarfeca. A urmărit, de asemenea, munca bărbierilor, învățând câte un pic de la fiecare și observând secrete care l-au ajutat să se perfecționeze. A urmat mai multe cursuri de formare profesională, studiind și experimentând încontinuu.

Ulterior a cunoscut-o pe iubita lui, Stefania Cecere Palazzo, o tânără coafeză italiană. Tot mai mulți clienți le trec pragul și Adrian Maiuru este acum cunoscut în zonă ca un frizer-barbier de renume. Pe lângă munca de zi cu zi, el a devenit trainer profesionist în contextul proiectului Hair Work, iar luni, 19 septembrie, va face parte din juriul unui concurs național care se va desfășura la Caserta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here