Un muncitor român și-a pierdut viața la casa de vacanță a ministrului Justiției din Italia

FOTO: pcdazero/Pixabay.com
FOTO: pcdazero/Pixabay.com

Un român în vârstă de 38 de ani, Constantin Cobanel, a suferit un accident de muncă în Italia, în urma căruia și-a pierdut viața. Acesta a fost strivit de o grindă de fier, în timp ce lucra în garajul casei de vacanță a ministrului Justiției, Marta Cartabia, anunță Rai News.

Cartabia s-a arătat devastată de accident. „Am inima frântă și sunt șocată”, a transmis ea mediei italiene. Ollomont este o comună din regiunea Valle d’Aosta, Italia, din nordul Italiei, la granița cu Elveția și are o populație de 164 de locuitori.

Muncitorul, originar din Botoșani, lucra la reabilitarea casei de vacanță a ministrului italian. „Sunt șocată și îngrozită de ce ce tocmai am aflat. Aș dori, în primul rând, să-mi exprim durerea și apropierea mea personală față de familia victimei.

Împărtășesc suferința întregii comunități și am încredere că autoritățile vor reuși să reconstituie faptele cât mai curând posibil”, a declarat ministrul Justiției, care este cetățean de onoare al Ollomontului din vara anului trecut.

În prezent, carabinierii lucrează pentru a clarifica dinamica accidentului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here