Tragedie în Italia. Două surori cu origini românești au fost spulberate de tren

Fete
Deces. Sursa foto : observatornews.ro

Tragedie în Italia, unde două surori, cu origini româneşti, au murit după ce au fost călcate de un tren, în apropiere de Rimini. Giulia şi Aleesia aveau 17, respectiv 15 ani.

Ele locuiau în Italia împreună cu tatăl lor, cetăţean italian, mama lor întorcându-se la sfârşitul anului trecut în România, potrivit observatornews.ro.

Anchetatorii vor să afle cum cele două fete au ajuns pe şine înainte ca trenul să între în gară. Giulia şi Alessia, care se întorceau din club, s-au oprit în gara din staţiune Riccione, de lângă Rimini. Ele păreau dezorientate, povestește proprietarul barului din gară. „Nu știu dacă era oboseală, somn, dar se balansau, se clătinau un pic. Nu mi-a spus prea multe, câteva cuvinte, că nu mai are niciun ban şi că i s-a furat telefonul”, a povestit proprietarul barului. Cea mai mare dintre surori a sărit prima pe şine, atunci când un tren de mare viteză, a ajuns în staţie. Aleesia a încercat să o salveze, trupurile fetelor fiind ridicate de pe şine şi duse la morgă, unde tatăl lor le-a identificat, după îmbrăcăminte şi un telefon mobil. În comuna unde locuiau fetele, oamenii sunt şocati, tatăl fiind cunoscut şi respectat în comunitate, având o firmă de transport şi logistică. Fiica cea mare, Ştefania, pe care mama o are din prima căsătorie, este cea care i-a dat vestea, a povestit cu durere bunica fetelor. Anchetatorii italieni încearcă acum să refacă parcursul ultimelor ore din viaţa surorilor Giulia şi Alessia.

Ancheta continuă şi la locul tragediei. Anchetatorii italieni iau în calcul de la neatenţie la traversarea căii ferate, până la ipoteza potrivit căreia una dintre fete a încercat să se sinucidă, iar cealaltă a vrut să o salveze.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here