SUA. Un român a fost ales primar al unui oraș din Florida

Adrian Petrila FOTO: Facebook
Adrian Petrila FOTO: Facebook

Adrian Petrilă, un român în vârstă de 44 de ani, a fost ales primar al orașului St. Pete Beach, aflat în comitatul Pinellas, Florida. Românul a fost în cursă cu fostul primar, Alan Johnson și a reușit să adune 55% din voturi.

Primarul Adrian Petrila a mulțumit locuitorilor și alegătorilor. De asemenea, i-a mulțumit soției sale „pentru că a suportat trei luni dintr-un sezon electoral foarte greu”.

„Cred că St. Pete Beach este unul dintre cele mai bune locuri de locuit din lume și împreună nu putem decât să facem orașul mai bun”, a adăugat românul.

Adrian Petrilă s-a născut în România. În anul 1991, familia sa a emigrat din România în Florida, iar în anul 1995 a început să urmeze Universitatea din Florida de Sud. A absolvit cu o diplomă în psihologie. În timp ce locuia în Tampa acum 10 ani, și-a cunoscut soția, Irina, la o întâlnire a Camerei de Comerț.

„A fost cel mai bun lucru la acea întâlnire”, a spus el. Irina și Adrian s-au căsătorit și s-au mutat la St. Pete Beach în anul 2018. Lucrează în domeniul imobiliar de 21 de ani.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here