SPANIA. Un român a fost condamnat la închisoare pentru că și-a bătut iubita. Aceasta a aflat că e însurat și i-a spus că-l părăsește

FOTO: 4711018/Pixabay.com
FOTO: 4711018/Pixabay.com

Un român în vârstă de 50 de ani, rezident în orașul spaniol Benissa, provincia Alicante, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Pe 30 decmebrie 2018, românul și-a bătut iubita, după ce aceasta a descoperit că este însurat și i-a spus că vrea să încheie relația.

Agresiunea a avut loc după ce au ieșit împreună la un bar, în localitatea Teulada-Moraira (Alicante). Când s-au întors acasă a apărut la ușă o femeie de naționalitate română care s-a certat cu bărbatul și i-a spus iubitei lui că e căsătorit cu ea de doi ani.

Într-un final, soția românului a ieșit din casă și atunci iubita inculpatului i-a reproșat acestuia că l-a mințit și că i-a ascuns faptul că este căsătorit, așa că l-a rugat să sune la un taxi pentru că vrea să plece. Acesta a devenit agresiv și a lovit-o.

În urma agresiunii, femeia a suferit diverse vânătăi pe față, brațe și picioare, precum și o luxație la încheietura mâinii stângi, a cărei vindecare a necesitat un tratament de 60 de zile, potrivit sentinței.

Astfel, instanța îl consideră pe inculpat autorul infracțiunii de vătămare corporală cu circumstanțe agravante, pentru care impune trei ani de privare de libertate și îl obligă să despăgubească victima cu plata a 3.800 de euro pentru leziunile și sechelele suferite.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here