Șofer român de TIR, acuzat de un accident cu două camioane și 18 mașini

Sentinta data de judecatori. Sursa foto:: pexels-photo-
Sentinta data de judecatori. Sursa foto:: pexels-photo-

Un șofer român, care ar fi izbit în urmă cu șase ani două camioane și 18 mașini pe A-4, în trecerea prin Manzanares, de două infracțiuni de omor prin imprudență gravă și șapte de vătămare corporală.

Șoferul român de camion, acuzat că a provocat un accident cu doi morți și șapte răniți grav în urmă cu șase ani pe A-4, riscă o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare, potrivit La Tribuna.

Procurorul consideră faptele petrecute în după-amiaza zilei de 18 august 2016, pe A-4, pe raza municipiului Manzanares, constituie două infracțiuni de ucidere prin imprudență gravă și șapte infracțiuni de vătămare tot din imprudență gravă.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale șase după-amiază pe A-4, la kilometrul 170, pe raza municipiului Manzanares. Șoferul român de camion a lovit alte două vehicule articulate și 18 autoturisme. În impactului, doi tineri de 22 și 24 de ani, locuitori ai unui municipiu de lângă Manzanares, au murit și aproape 30 de persoane au fost rănite, majoritatea din alte țări. 

Articolul integral aici

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here