Româncă din Austria, înjunghiată mortal de soț în fața copilului de trei ani

Crima intre iubiti

O româncă de 32 de ani, care avea trei copii, a fost înjunghiată mortal în Austria, de soțul cu care nu mai locuia împreună.

Este vorba despre un cetățean turc în vârstă de 35 de ani. Incidentul a avut loc în fața celui mai mic dintre copii, în vârstă de aproximativ trei ani, la intrarea unui bloc din orașul Bludenz unde  locuia femeia.Cei doi aveau o relație de aproape 15 ani, căsnicia lor fiind caracterizată de numeroase conflicte, multe violente. Turcului i s-a interzis intrarea în locuința familiei și apropierea de soția sa de patru ori începând cu 2015. El avea o interdicție oficială de a purta orice fel de armă.

Fapta s-a produs după o dispută telefonică între cei doi soți, potrivit declarației lui Philipp Stadler, șeful Biroului de Stat al Poliției Criminale din Vorarlberg, potrivit rotalianul.com.

Împreună cu copilul cel mic, de numai trei ani, femeia a ieșit în fața blocului. Înarmat cu un cuțit de bucătărie, fostul ei soț a înjunghiat-o în stomac și în partea superioară a corpului atât de grav, încât femeia, la sosirea echipajelor sanitare, murise deja. Turcul a fugit cu mașina dar ulterior a sunat la poliție și a recunoscut că a făcut „ceva rău”. Bărbatul s-a lăsat arestat de polițiști, fără a opune rezistență.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.