Mesajul unui fost militar pentru Diaspora: Nu vă întoarceți în România, vă rog, nu o faceți!

FOTO: Free-Photos/Pixabay.com
FOTO: Free-Photos/Pixabay.com

Marius Simionică, fost sergent în Armata Română, care a emigrat cu mulți ani în urmă în Marea Britanie, a transmis un mesaj emoționant românilor din diaspora.

Acesta s-a implicat, ca voluntar, în mai multe acțiuni umanitare. Printr-o asociație caritabilă a avut acțiuni umanitare și pentru bătrânii și copiii săraci din România.

Nu e prima dată când se arată foarte dezamăgit față de sistemul și de autoritățile din România, care nu ajută categoriile defavorizate.

„În pofida ultimelor evenimente din viața politică am și eu un mesaj către toți prietenii mei din diasporă: Dacă aveți de gând să vă întoarceți în România… vă rog, NU o faceți! România nu e pregătită deloc să vă primească.

Eu mă încăpățânez să rămân doar pentru că voi mă susțineți și împreună reușim să schimbăm destinele unor oameni. Suntem singura speranță pentru câteva sute de bătrâni. De cele mai multe ori, suntem singurii care le trecem pragul, aducând o vorbă bună, un zâmbet acolo unde, va jur că dacă aș putea, aș face și mai mult.

Caut mereu să ajung acolo unde este mai mare nevoie de noi. Să fac tot ce pot și uneori chiar mai mult. Mă implic trup și suflet și îmi doresc să vă transmit și vouă aceste stări prin care trec de câte ori ajung printre ei.

Vă spun cu mâna pe inimă că vor mai trece 30 de ani și România tot o țară care „nu vrea” va fi. Luminița de la capătul tunelului încă nu pare să se vadă iar „evoluția” pe care ne-o dorim cu toții în România nu există și, din păcate, nici nu ne prea deranjează, iar asta doare cel mai tare. Mulțumesc!” a scris Marius Simionică pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here