ITALIA. Un român a fost prins în timp ce-și făcea nevoile într-o biserică

FOTO: EBSG1879/Pixabay.com
FOTO: EBSG1879/Pixabay.com

Un român a fost prins de oamenii legii din localitatea italiană Novara, din Piemonte, în timp ce își făcea nevoile într-o catedrală. Potrivit Prima Novara, românul a fost văzut făcându-și nevoile și în alte lăcașe religioase, iar martorii au chemat poliția.

„Am primit la secție mai multe semnalări care denunțau prezența deranjantă și jenantă a unei persoane în catedrală (Duomo di Novara, cunoscută oficial ca fiind Catedrala Santa Maria Assunta – n.r.) și în biserica din piazza Gramsci (Chiesa del Rosario – n.r.).

Agenții de la Poliția Locală au intervenit imediat pentru a-i tutela pe credincioși și trecători, prinzând bărbatul în flagrant, chiar în timp ce-și făcea nevoile fiziologice în fața trecătorilor”, a explicat șeful Poliției Locale din Novara, Raffaele Lanzo.

Polițiștii i-au interzis să mai intre pe teritoriul localității Novara. Însă acesta nu ar fi respectat interdicția, iar după câteva zile a fost surprins din nou de polițiști în zona de restricție. Pe numele său a fost înregistrat un nou proces verbal pentru încălcarea restricției.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here