ITALIA. O româncă s-ar afla în spatele unui jaf ca în filme

FOTO: djedj/Pixabay.com
FOTO: djedj/Pixabay.com

O româncă este căutată de oamenii legii din Italia, fiind suspectă în cazul unui jaf a cărui poveste a ajuns în toată presa din Peninsulă. Românca este fost iubită a italianul păgubit și ar fi vrut prin jaf să se răzbune pe el, bănuiesc anchetatorii.

Din vila bărbatului, din apropiere de Torino, trei indivizi care vorbeau cu accent românesc, au furat opt kilograme de lingouri de aur, bijuterii și bani, în valoare de peste 600 de mii de euro. Păgubitul câștigase anul trecut 5 milioane de euro la loterie și, imediat după aceea, și-a refăcut viața cu o nouă iubită. Din această cauză, românca ar fi plănuit jaful.

Scena jafului a fost vila fostului iubit al româncei din Torre Pelice, o localitate mică din regiunea Piemont. Bărbatul și partenera lui de acum, în vârstă de 25 de ani, au fost atacați de trei bărbați care purtau cagule și mănuși din latex.

Victimele au fost sechestrate, ținute pe podea și amenințate cu pistolul. Intrușii știau că italianul câștigase, acum un an, cinci milioane de euro, după ce a luat un loz, la întâmplare.

O parte din bani îi investise în lingouri de aur, bijuterii și alte bunuri de valoare, după ce își cumpărase vila în care locuia acum și o mașină scumpă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here