ITALIA. O româncă e acuzată de pensionarul pe care îl îngrijea că l-a jefuit timp de 10 ani

FOTO: NoName_13/Pixabay.com
FOTO: NoName_13/Pixabay.com

Un bărbat de 72 de ani care locuiește în provincia Modena ar fi fost maltratat ani de zile de către îngrijitoarea româncâ. Aceasta i-ar fi luat apartamentul și pensia, obligându-l să trăiască cu 50 de euro pe lună și să se refugieze într-o fermă abandonată.

Ar fi fost supus timp de un deceniu la hărțuire și umilințe de către persoana care ar fi trebuit să se ocupe de el și de soțul acesteia. Profitând de un moment de slăbiciune, au reușit în timp să-i ocupe casa pe care o deținea și să-i ia aproape în întregime pensia.

Cei doi soți care l-au abuzat pe pensionar au ajuns în fața unei instanțe, după ce anchetatorii i-au acuzat de maltratare și eludare a unei persoane cu probleme.

Soțul îngrijitoarei a fost condamnat prin procedură simplificată la 2 ani și 8 luni de închisoare de instanța din Modena. În următoarele luni va afla sentința și îngrijitoarea, care a optat pentru o procedură obișnuită.

Povestea începe în urmă cu 10 ani. Italianul a angajat-o pe româncă să aibă grijă de părinții lui. După ce aceștia au decedat, românca s-a stabilit în apartamentul lor definitiv și și-a adus și soțul. Apoi, cuplul l-au înșelat pe italian și l-au determinat să treacă apartamentul mamei sale pe numele româncei. A urmat și pensia și le-a vândut, pentru o sumă modică de 10.000 de euro și un al doilea apartament. Apoi l-au dat afară din casă și a ajuns să trăiască într-o fermă părăsită.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here