ITALIA. Doi români au fost condamnați la închisoare pe viață după ce au comis o faptă care i-a îngrozit pe italieni

Alina Elena Biță

Doi tineri români, cu vârste de 21 și 22 de ani, au fost condamnați definitiv la închisoare pe viață după ce și-au ucis o verișoară pentru a-i fura banii. Alina Elena Biță avea doar 28 de ani și locuia împreună cu soțul ei și fetița lor de doar 11 luni. Crima s-a întâmplat într-o locuință de pe via Sciolino, în localitatea Cerda din Sicilia.

În ziua crimei, tânăra mamă era singură acasă, soțul fiind plecat la muncă. I-a văzut pe cei doi verișori și i-a primit în casă, neștiind că aceștia au venit să o jefuiască.

Discuția dintre ea și verișori a degenerat, iar aceștia au decis să o stranguleze pentru a-i lua banii și câteva obiecte de valoare mică. O vecină a alertat autoritățile după ce au auzit-o pe fetiță plângând în continuu.

Anchetatorii l-au bănuit inițial pe soțul Alinei, însă acesta a avut alibi puternic și a fost exclus de pe lista suspecților, iar investigația a dus la cei doi verișori.

Fundamentală pentru stabilirea vinovaților a fost și munca criminaliștilor din Messina care au reușit să găsească o urmă de ADN, ce-i aparținea unuia dintre ei, sub unghia Alinei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here