ITALIA. Bătaie generală la un restaurant între români și bulgari

FOTO: Allions/Wikimedia Commons
FOTO: Allions/Wikimedia Commons

Două grupuri formate din români și bulgari s-au bătut cu bare de fier și sticle sparte în timpul unei petreceri organizate pe o stradă centrală din Corigliano-Rossano, Calabria, potrivit Il Giornale.

O persoană a fost lovită de mai multe ori în gât și în cap, iar acum se află în stare gravă. Carabinierii au reconstituit faptele, grație camerelor de luat vederi și mărturiilor, și au fost luate patru măsuri preventive împotriva a tot atâtor străini.

Incidentul a avut loc seara, în timpul unei petreceri aniversare care se desfășura în fața unui local public situat în zona centrală Via Nazionale, la câțiva pași de piața bisericii Santa Maria delle Grazie din gara Corigliano-Rossano.

Potrivit martorilor oculari, un grup de cetățeni bulgari sărbătorea o zi de naștere, când trei cetățeni români, aparent neinvitați, au dat buzna între mese pentru a întrerupe toasturile.

S-au adresat cuvinte grele și înjurături, cel mai probabil din cauza unor evenimente anterioare, iar la scurt timp după aceea s-a ajuns la violență.

”În câteva clipe, s-a dezlănțuit iadul. Unul dintre patroni a fost grav rănit la gât, probabil de la o sticlă spartă, și a cedat sub loviturile bătăii aplicate de bărbatul violent. Trecătorii au văzut mese și scaune zburând, apoi sticle și alte obiecte”, relatează ziarul italian.

Carabinierii de la departamentul teritorial Corigliano-Rossano, medicii și asistentele de la serviciul 118 au intervenit la fața locului și l-au transportat pe bărbatul cel mai grav rănit la spitalul „Giannettasio”. Se pare că alți doi străini au fost ușor răniți. O baltă imensă de sânge era vizibilă pentru toți cei prezenți la fața locului.

Carabinierii au reușit să-i identifice pe toți cei care au participat la bătaie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here